خامه فراپاستوریزه رامک
حتما در مورد شیر ESL اطلاعات دارید و میدانید این شیر بدون حرارت بالا و با شوک حرارتی 3 ثانیهای تهیه میشود. در نتیجه پروتئین و سایر ریز مغزیهای آن حفظ شده است و خامه فراپاستوریزه نیز از همین شیر بدست میآید. در نتیجه تمامی مواد معدنی و مواد مغذی که در شیر تازه وجود دارد، این محصول نیز وجود دارد.
خامه همان قسمت غلیظ شده شیر ESL است که بعد از سرد شدن بدست میآید. در واقع میزان خواص و مواد مغذی موجود در این محصول نسبت به شیر بیشتر است. اگر در دوره افزایش حجم هستید و یا برای کودکان خود به دنبال یک غذای سالم و مقوی در وعده صبحانه یا میان وعده هستید، این محصول بهترین گزینه است.
خامه فراپاستوریزه (ESL) رامک :
شرکت رامک با بهرهگیری از این تکنولوژی نوظهور اروپایی، اقدام به تولید خامه های فراپاستوریزه (ESL) نموده است که در دو نوع ساده ( 30% چربی) و طعم دار (عسلی 24% چربی و کاکائویی 20% چربی) تولید می شود. به دلیل غلظت بالاتر این فرآورده لبنی نسبت به شیر، میزان ویتامین ها و مواد معدنی آن چندین برابر شیر است و بدین سبب ماده غذایی مناسب در تامین نیاز روزانه افراد به انرژی به حساب می آید.