ماست موسیر رامک
ماست موسیر یک دسر کاملا ایرانیست که از موسیر کوهی تهیه میشود و کمتر ایرانی به عطر و طعم آن بیعلاقه است. این دسر با استفاده از ماست پرچرب و چکیده به همراه پودر موسیر تهیه میشود. موسیرایرانی به صورت وحشی در دامنه کوههای زاگرس میروید و اغلب به صورت موسیر خشک در دسترس هستند. در واقع موسیر خشک بیشتر در تهیه ترشی استفاده میشود. اما در ذهن عموم مردم وقتی نام موسیر شنیده میشود، همه یاد ماست موسیر میفتند. از این رو برای تجربه طعم بینظیر ماست موسیر، استفاده از موسیر ارگانیک ایرانی در این ترکیب غذایی تاثیر به سزایی در طعم این محصول دارد.