پنیر لیقوان رامک
پنیر لیقوان رامک از شیر تازه و مرغوب گوسفند تهیه میشود که موجب عطر و طعم خاص این محصول شده است. بافت متخلخل و ویژه این محصول که به پنیرهای سوئیسی شبیه است، به دلیل فعالیت میکروارگانیسمهای مفید در طول دوران رسیدگی پنیر میباشد. به جهت جلوگیری از فعالیت بیش از اندازه این میکروارگانیسمها و جلوگیری از فعالیت میکروارگانیسمهای بیماریزا، از نمک بیشتری در تولید این محصول استفاده میشود.
ویژگیها:
به دلیل استفاده از شیر گوسفندی تازه در تولید پنیر لیقوان، این محصول همراه با عطر و طعم گوسفندی میباشد.
پنیر لیقوان نسبت به سایر پنیرهای سفید بافت متفاوتی داشته و بافت این محصول نسبتا متخلخل میباشد.
پنیر لیقوان حاوی کلسیم میباشد که در استحکام استخوان ها و سلامت دندانها موثر است.
پنیر لیقوان به دلیل دارا بودن فسفر باعث بهبود عملکرد بدن در رشد و ترمیم بافتها میشود