روغن ارده کنجد
270,000 تومان
تفاوت روغن ارده کنجد با روغن کنجد:
در بین روغن های گیاهی تنوع زیادی وجود دارد که انتخاب از بین آنها بسیار دشوار است اما روغنی که از همه لحاظ مناسب باشد و برای پخت و پز و سرخ کردن و سالاد و… مورد استفاده قرار بگیرد روغن ارده کنجد است
از آنجایی که درخواست برای روغن های ارگانیک و خالص زیاد است و در بین آنها روغن زیتون و کنجد محبوبیت زیادی دارد بهتر است با روش تهیه آن آشنا شد
روغن کنجد با توجه به طعم و ذاِئقه ای که دارد بسیار مورد پسند همگان است و بسیاری معتقدند که این روغن بهترین و بیشترین ارزش غذایی را دارد حال میخواهیم با انواع روغن کنجد و خواص آن آشنا شویم
خواص کنجد :
دانه کنجد دانه روغنی و کوچک که سالیان زیادی است به منظور تهیه روغن کشت میشود این محصول در مناطق مدیترانه ای طرفداران زیادی دارد
50% از کنجد روغن و 20% از آن پروتئین است و مابقی آن فیبر است
کنجد دارای دو آنتی اکسیدان سسامین و سسامولین است که در مراحل روغن گیری از بین نمی رود و چز خواص آن است
از دیگر مواد معدنی موجود در کنجد می توان به اسید آمینه کلسیم ویتامین منیزیم و مس اشاره کرد
روغن کنجد به 2 صورت تهیه میشود :
روش پرس سرد
روش گرم و سنتی
مقایسه تهیه روغن کنجد و روغن ارده کنجد:
برای بدست آوردن روغن کنجد به روش پرس سرد به این صورت است که کنجد را درون دستگاه روغن گیری ریخته و تحت فشار زیادی سبب استخراج روغن کنجد می شود
در روش گرم کنجد ها را ابتدا شسته شده و بو داده شده و پوستگیری میشود و وارد مرحله آسیاب شده و ارده گیری شده و ارده حاصل را با آب ترکیب کرده و به دلیل 2 فاز بودن آب و روغن باعث جداسازی روغن شده و روغن بدست آمده روغن ارده کنجد است
روغن ارده کنجد:
برای سرخ کردن پخت و پز سالاد مناسب است زیرا نقطه دود بالاتری دارد و روغن کنجد را نمی توان برای سرخ کردن استفاده کرد زیرا نقطه دود پایینی دارد و سوخته می شود و دود می کند
روغن کنجد که به روش پرس سرد است مناسب پخت و پز نیست و بهتر است برای ماساژ و به صورت موضعی استفاده شود
زیرا دانه های کنجد را با پوست در دستگاه آسیاب له می کنند و به دلیل پوست و آلودگی های کشاورزی و سموم سبب آسیب به کبد میشود
اما در روش گرم کنجد شسته شده و در شورآب پوست گیری شده و بعد در کوره بو داده میشود و مجددا پوست گیری میشود و بعد آسیاب میشود که این باعث میشود ارده درجه یک و سالم و بار میکروبی کمتری داشته باشیم و روغن ارده خالصی داشته باشیم
خواص روغن ارده کنجد:
روغن ارده کنجد دارای خواص زیادی است از جمله خاصیت های آن پیشگیری از سرطان حفظ سلامت قلب و عروق دارای hdl و کلسترول مثبت مثبت برای خون است دارای لینوئیک اسید است که اسید های چرب ضروری برای بدن است و انسان قادر به ساختن آن نیست و اسید های ضروری برای رشد طبیعی و سلامت قلب رگ اعصاب بدن مورد نیاز است و باعث شادابی و جوانسازی پوست و بافت های مختلف بدن می شود
کمبود لینوئیک اسید در رژیم غذایی باعث عوارضی مثل ریزش مو راش های پوستی و آکنه می شود همچنین افزایش ابتلا به عفونت و عدم ترمیم زخم و بروز بیماری های قلبی و کبدی و کلیوی از عوارض کمبود این اسید آمینه است
جایگزین کردن روغن ارده کنجد به جای روغن های دیگر باعث افزایش سلامت و تامین بسیاری از مواد معدنی مورد نیاز می باشد و همین کلسترول بد خون را کاهش داده و به سلامت قلب و عروق کمک می کند و همچنین وجود منیزیم برای متابولیسم قند در بدن لازم است پس با مصرف روغن ارده کنجد درجه یک میتوان سلامتی را به سفره خود مهمان کرد
مشخصات: روغن ارده کنجد
وزن | 960 کیلوگرم |
---|
سایر فروشندگان این کالا
استعلام محصول

270,000 تومان